Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

56 m2 andelsbolig til salg i 2300 København S

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, København S, Hollænderdybet (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København S, Andelslejlighed byttes, 2300, 2 vær., 56 kvm., boligydelse kr. 1982, andelsvurdering kr. 980000, [xxxxx] 4.tv.

Jeg har en skøn og billig 2-værelses andelslejlighed i et hyggeligt kvarter i begyndelsen af Amager (600 meter til Amagerbro Metro, 700 meter til Islands Brygge Metro og 950 meter til Christianshavn Metro). Min familie på 3 har imidlertid brug for mere plads, og derfor vil vi gerne bytte (og kun bytte, ikke sælge) til en andelsbolig med mindst 3 værelser eller mulighed for at skabe det. Lejligheden er beliggende på 4. sal og består af 56 velfordelte m2. Badeværelset er af københavnerstørrelsen. Til gengæld er både soveværelset og stuen stor, og køkkenet har godt med bordplads. (Det roder på billederne, fordi baby...)I 2011 fik lejligheden altan ud til gaden, og badeværelset blev gennemrenoveret i 2017. Resten af lejligheden trænger til en kærlig hånd - fx vil de fleste nok vælge at lave et nyt køkken og give trægulvene en omgang. I soveværelset er der et stort indbygget klædeskab. Der er opvaskemaskine i køkkenet. Derudover to loftsrum (to etager oppe) og fælles vaskeri i kælderen.Andelsværdien er 794.538,33 kr. Jeg har endnu ikke fået forbedringerne vurderet (altan, bad og lidt el), men lejligheden vil formentlig koste omkring 980.000 kr. med forbedringer. Andelsforeningen har fælles gård med legeplads, grill og tørresnore. Foreningen har gang i et større byfornyelsesprojekt, hvor alle vinduer udskiftes og dermed gøres mere miljøvenlige. Derudover er det en god forening med en sund økonomi, der på ingen måde har maxet ud på valuarvurderingen.Vi vil gerne bytte til:
- En større andelslejlighed (mindst 80 m2) med mindst 3 værelser eller mulighed for at skabe det.
- Pris: Maks. 2. mio. kr. for andelen, og maks. 5.000 kr. i boligydelse, men helst mindre.
- Vi vil rigtig gerne blive i området eller i hvert fald på Amager, men andre bydele i København kan også have interesse.
- Den skal være tæt på gode forbindelser med offentlig transport til centrum. Jeg besvarer kun henvendelser ang. bytte.


Denne andelsbolig ligger på Hollænderdybet i København S. København S har postnummeret 2300, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 56 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 2.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 1.982 kr. per måned.

Lignende boliger