Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

86 m2 andelsbolig til salg på 1971 Frederiksberg C

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg C (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg C, Andelslejlighed byttes, 1971, 3 vær., 86 kvm., boligydelse kr. 4500, andelsvurdering kr. [xxxxx]Haves:3 værelses (tidligere 4) på 86 kvm i stueetage med udgang til havestykke (med brugsret til), samt skøn fælleshave på Frederiksberg C, 5 minutters gang fra Forum og søerne. Lejligheden ligger inde i gården og deler ingen vægge med naboer, der er derfor dejlig ro og fred.
Sund lille forening med flinke folk. Virkelig lys dobbeltstue med terassedør, soveværelse, børne-/arbejdsværelse, samt køkken og bad. Privat vaskesøjle på bagtrappen. Lejligheden er ikke vurderet endnu men forventes at koste 2.4 inkl forbedringer. Bolig afgift er 4500 inkl aconto varme

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønskes:
- Grøn gård med masser af børneliv
- Stor forening med godt fællesskab
- Ingen røg
- Gerne 4+ værelser
- Gerne altan
- Helst Østerbro, nørrebro eller kbh K
- Alternativt et rækkehus i et bolig-/bofællesskab indenfor 30 km fra KøbenhavnDenne andelsbolig ligger i Frederiksberg C. Frederiksberg C har postnummeret 1971, og ligger i kommunen Frederiksberg,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 86 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 4.500 kr. per måned.

Lignende boliger