Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

80 m2 andelsbolig til salg i 2920 Charlottenlund

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Charlottenlund, Jensløvsvej (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Charlottenlund, Andelslejlighed byttes, 2920, 3 vær., 80 kvm., boligydelse kr. 2700, [xxxxx]

Kun BYTTE ingen salg.
Haves: Flot og billig 3 værelses 80 m2 med spisekøkken på 2. Sal i dejlige Charlottenlund tæt på vand, park, skov og S-tog samt gode parkerings muligheder. Lejligheden er totalrenoveret i 2015 og har en stor altan mod gården. Der er styr på økonomien i foreningen og andelsafgiften er derfor kun 2700 (INKL altan samt aconto vand og varme). Det er tilladt at have hund i foreningen. Opdateret vurdering haves ikke endnu men andelspris forventes at være omkring 1,5 mio inkl forbedringer.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønskes: Hus eller villalejlighed nord for københavn samt i Sorø eller større andel minimum 4 værelser og 120 m2 (gerne større) med en fornuftig vurdering samt rimelig månedlig ydelse. Områder Charlottenlund, Hellerup, Lyngby, klampenborg, Østerbro, KBH K.Denne andelsbolig ligger på Jensløvsvej i Charlottenlund. Charlottenlund har postnummeret 2920, og ligger i kommunen Gentofte,  som ligger i Storkøbenhavn. Andelsboligen er i alt 80 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 12.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 2.700 kr. per måned.

Lignende boliger