Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

104 m2 andelsbolig til salg på 2000 Frederiksberg

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg, Andelslejlighed byttes, 2000, 3 vær., 104 kvm., boligydelse kr. 3253

Krav:
Andel/ejer
Min. 2 soveværelser
Min. 100 kvm
Rolig beliggenhedHaves:
Andelslejlighed i høj stueetage i andelsforening med god økonomi. Der arbejdes på en altan til flere at stuelejlighederne (de andre etager har allerede). Dele af lejligheden trænger til renovering, bl.a. køkken og bad. Lejligheden er oprindeligt en 3,5 værelses, der nu er en 3-værelses med stue mod syd. Alle værelser er pt forbundet, men der kan let lukkes af mellem det nuværende soveværelse og TV stue eller den oprindelige planløsning reetableres.Der er tilladelse til at holde kat, men ikke hund.Til lejligheden hører pt. to kælderrum og et loftsrum. Der er mulighed for adgang til fælles vaskeri. Mulighed for kabel-TV.

Dejlig lukket gård, der deles af to andelsforeninger. Gode områder til leg for små og mindre børn i gården. Fantastisk legeplads på den anden side af gaden. Kort gang til Peter Bangsvej station, 10-15 min til Lindevang metro. Andelsværdi 2,2 mio. Der kommer lidt oveni fra forbedringer, forventet 30-40.000 (fra bl.a. udskiftning af al el). Der betales per måned:
Boligydelse: 3252,64 kr
A/C varme: 980 kr (får ca. 500 kr tilbage for sidste år)
Vinduesvedligehold: 217, 33 kr
I alt: 4.449,97 krJeg er virkelig glad for min lejlighed, der ligger i et roligt område af Frederiksberg, men vil gerne have noget større eller bedre indrettet, hvor jeg kan flytte sammen med min kæreste og hans søn.Mulighed for fleksibel overtagelse, da jeg kan flytte ind hos min kæreste i en periode før overtagelse af ny andel.Se evt.: [xxxxx]

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønsker (ikke krav):
Beliggenhed: Frederiksberg kommune
Flere soveværelser
Ekstra toilet
Altan
Tilladelse til hundDenne andelsbolig ligger i Frederiksberg. Frederiksberg har postnummeret 2000, og ligger i kommunen Frederiksberg,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 104 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 23.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.253 kr. per måned.

Lignende boliger