Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

84 m2 andelsbolig til salg i 1400 København K

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, København K (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København K, Andelslejlighed byttes, 1400, 3 vær., 84 kvm., boligydelse kr. 3700 3

KUN BYTTE - KUN CHRISTIANSHAVNVi kunne godt tænke os at bytte til noget større på Christianshavn.Haves: Lys og dejlig lejlighed med elevator og mulighed for nemt at etablere stort køkken-alrum.
Lejligheden består af rummelig fordelingsgang med indgang til stort værelse mod gården, nyt køkken, badeværelse med badekar og originalt terrazzogulv, indbyggede skab i gang og det store værelse, to stuer ensuite, den ene med karnap og udgang til altan med plads til lille bord og stole og med skøn udsigt hele vejen over Knippelsbro til den ene side og til den anden Christmas Møllers plads.
Der er altan til både gaden og foreningens vidunderlige og store gård med legeplads, solterrasse, fællesgrill, solsenge og borde og stole, hvor man kan sidde og nyde vejret, Vor Frelsers kirkes klokkespil og evt. gode naboers selskab.
Foreningen er sund og velfungerende.
Der er et større motionsrum i ejendommen bestående af tre rum med alle tænkelige motionsredskaber og maskiner, der er fri adgang til med en særlig elektronisk nøgle.
Der er også fri afbenyttelse af fælles værksted.Ved relevant henvendelse kan mere præcise tal og dokumenter fremsendes.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønskes: større lejlighed på Christianshavn og kun Christianshavn med minimum fire værelser.Denne andelsbolig ligger i København K. København K har postnummeret 1400, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 84 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 23.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.700 kr. per måned.

Lignende boliger