Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

79 m2 andelsbolig til salg på 2000 Frederiksberg

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg, Andelslejlighed byttes, 2000, 3 vær., 79 kvm., boligydelse kr. 2300, andelsvurdering kr. [xxxxx]OBS: Kun bytte. Det kommer ikke på tale, at vi sælger vores lejlighed.HAR:
Nyistandsat 79m2 herskabslejlighed lige ved Frederiksberg Rådhus og Frederiksberg Have.Består af stort soveværelse, køkken, nyt badeværelse samt to stuer en suite.Originale nylakerede plankegulve, stuk der er renset ned og originale døre. Badeværelse renoveret i sommeren 2021 med bl.a. klinker fra File Under Pop. Under renovation blev alt el omlagt og lagt ind i væggen. Filt på alle vægge også samt nye fodpaneler. Har også bygget hjemmelavede snedker-lign. skabe i både soveværelse og gang (indbyggede fra gulv til loft) samt en stor reol i spisestue.Der er knap 3 meter til loftet, og i alle rum er der gardiner fra &Drape. Der blev for få år siden udskiftet vinduer i hele foreningen, og vi har netop fået nye stigestrenge og ordnet faldstammer. Det er en enormt sund forening, hvilket også ses på den lave husleje. Der er pt. altanprojekt (ved ikke, hvor langt de er). En helt vildt fantastisk andelsforening med skønne naboer!Andelskrone: 2.050.000,-
Boligafgift: 2.300,-
Forbedringer: Ca. 300.000,-Krav er også, at det er en sund forening.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKES:
Beliggenhed skal være på Frb. Min. 4 værelser (eller 3 værelser og køkken/alrum) og meget gerne altan.Denne andelsbolig ligger i Frederiksberg. Frederiksberg har postnummeret 2000, og ligger i kommunen Frederiksberg,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 79 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 8.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 2.300 kr. per måned.

Lignende boliger