Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

45 m2 andelsbolig til salg på 2200 København N

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Nørrebro, Skt Hans Gade (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Nørrebro, Andelslejlighed byttes, 2200, 2 vær., 45 kvm., boligydelse kr. 4250, andelsvurdering kr. 775000, [xxxxx] 4

Lejligheden ligger skønt på Nørrebro på 4 sal, hvilket er den højeste etage i bygningen så der er ingen overboer, dejligt sollys og ingen der kan kigge ind.Lejligheden er 45 kvm fordelt på et køkken-alrum, stue, fordelingsgang og toilet.Lejligheden har ikke noget bad men der et i kælderen. Et rigtigt fint med gulvvarme. De fleste i foreningen har fået installeret bad i lejlighederne.Det er en velfungerende, lille og sund forening.Jeg søger en lille lejlighed i København gerne et brokvarter men skriv endelig.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Jeg ønsker at bytte min andelslejlighed på Sankt Hans Gade på Nørrebro, der er placeret dejligt på en rolig gade men med massere af liv rundt om.Denne andelsbolig ligger på Skt Hans Gade i Nørrebro. Nørrebro har postnummeret 2200, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 45 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 4.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 4.250 kr. per måned.

Lignende boliger