Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

63 m2 andelsbolig til salg i 2900 Hellerup

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Hellerup, Lille Strandvej (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Hellerup, Andelslejlighed byttes, 2900, 2 vær., 63 kvm., boligydelse kr. 5200, [xxxxx] 18, 2.th

Andelsbolig på 63m2 på en af de eftertragtede sundveje i Hellerup. Boligen er beliggende 200 meter fra Øresund og Hellerup Havn. 2 værelses lejlighed samt 2 små altaner. Hele lejligheden er nymalet og med nyslibede gulve. Stort kælderrum medfølger. Mindre ''københavner'' badeværelse.Andelsforening med meget sund økonomi. Foreningen har netop fået udskiftet alle vandrør og faldstammer, der er i sat nye kælderdøre og alle opgange bliver renoveret i efteråret 2022. Alt sammen budgetteres i foreningens regnskab for indeværende år.Boligafgift på 4500,- eksl 500,- i aconto varme/vand + 200,- kr i antennebidrag.
Andelsvurdering lyder på ca. 1.1mil DKKVil gerne tættere på byen, så søger en lejlighed i Kbh K og omegn (Ø, V eller Frederiksberg) på ca. samme størrelse og pris.


Denne andelsbolig ligger på Lille Strandvej i Hellerup. Hellerup har postnummeret 2900, og ligger i kommunen Gentofte,  som ligger i Storkøbenhavn. Andelsboligen er i alt 63 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 21.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 5.200 kr. per måned.

Lignende boliger