Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

120 m2 andelsbolig til salg på 1923 Frederiksberg C

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg C (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg C, Andelslejlighed byttes, 1923, 3 vær., 120 kvm., boligydelse kr. 6500, andelsvurdering kr. [xxxxx]Andelbytte ----- Herskabs Andelslejlighed, meget centralt i hyggelig gade på Frederiskberg C ved Forum og metro.Belliggende 1 sal med frit udsyn fra altan med åben køkken alrum samt 2 meget store værelser med franske døre til lys stue i mindre sund forening med grøn fælles have. Andelen er 115 kvm stor 3V med herskabsstemning gennemgående sildebensparket i lejligheden, stuk, badekar og højt til loft. Søger lign. andelbytte min 3V højere oppe på Frederiskberg C eller KøbenhavnK - salg ikke en mulighed.


Denne andelsbolig ligger i Frederiksberg C. Frederiksberg C har postnummeret 1923, og ligger i kommunen Frederiksberg,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 120 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 19.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 6.500 kr. per måned.

Lignende boliger