Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

64 m2 andelsbolig til salg i 2400 København NV

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, København NV, Fuglekvarteret (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København NV, Andelslejlighed byttes, 2400, 3 vær., 64 kvm., boligydelse kr. 7350, [xxxxx] 1

Bytte lejlighed? Søger større, men lige så skøn ??Haves: i den sødeste andelsforening, med højt til loftet og udemærket økonomi, i det rolige og grønne fuglekvarter i NV, bor mine børn og jeg i den dejligste lyse og stille 1.sals lejlighed: en tidligere 3-værelses, nu gennem- nyrenoveret som 2 værelses med stort soveværelse og kæmpe stue (samt charmerende lille køkken, der er restaureret med respekt for den originale indretning, og bad større end dem på Nørrebro;). Med nyhøvlede gulve, nul røg, sydvendte vinduer og langt over til naboerne, hører du fuglene når du åbner vinduerne. Samtidig er Nørrebroparken kun 900m væk. I foreningen er der frugttræer og solrig græsplæne foran og trampolin, grill, overdækket cargocykelparkering og store træer bagved. Der findes et beboerværksted, indendørs cykelparkering, fællesvaskeri til en billig penge, billiardrum(!) og festlokale med større køkken, til fri afbenyttelse af beboerneFacts: 64kvm, mdl udgift 7.350 inkl vand og varme, pris 460.000 (plus forbedringer), foreningen har lagt lån om og økonomien er på ret kurs. 4 årlige arbejdsdage. Efter beboer har boet der et år, må der sælges udenom ventelisten.
Hund, kat og andre dyr er tilladt!

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønskes: 4v eller derover, i kvarterer i eller omkring Nørrebro (N, NV, Frb, Ø, K, indre Brønshøj). Lys og stilhed er et kravDenne andelsbolig ligger på Fuglekvarteret i København NV. København NV har postnummeret 2400, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 64 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 24.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 7.350 kr. per måned.

Lignende boliger