Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

94 m2 andelsbolig til salg på 1966 Frederiksberg C

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg C (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg C, Andelslejlighed byttes, 1966, 3 vær., 94 kvm., boligydelse kr. 4399, andelsvurdering kr. [xxxxx]HAVES
Dejlig lys hjørnelejlighed på sidevejen skråt overfor Forum på 94 kvm. Mange muligheder i forhold til opdeling af rum. Nyt badeværelse og køkken fra 2018. Altan fra 2017.Prisen er ca. 1.900.000 kr. inkl. forbedringer (værdien af forbedringerne gøres endeligt op i forbindelse med byttet). Dejlig børnevenlig gård, med gyngestativ, sandkasse og mulighed for at cykle på børnecykler. Der er et dejligt liv i gården, med børn i alle aldre - og forældre der har lyst til at tale med hinanden.Distriktskolen er den meget populære Skolen Ved Bülowsvej, hvor mange af gårdens børn går.Der ligger en Fitnessworld et stenkast herfra, som bruges flittigt af husets beboere.Søde beboere og en meget sund forening. Kat og mindre husdyr tilladt - dog ikke hund.Kun henvendelser vedr. bytte har interesse og vil blive besvaret.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKES
Lejlighed på ca. 120 KVM eller derover på Frederiksberg, Vesterbro eller indre Nørrebro.Denne andelsbolig ligger i Frederiksberg C. Frederiksberg C har postnummeret 1966, og ligger i kommunen Frederiksberg,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 94 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 25.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 4.399 kr. per måned.

Lignende boliger