Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

65 m2 andelsbolig til salg i 2400 København NV

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, København NV (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København NV, Andelslejlighed byttes, 2400, 3 vær., 65 kvm., boligydelse kr. 4600, andelsvurdering kr. [xxxxx]Virkelig fed lejlighed beliggende i nordvest, roligt område og alligevel tæt på Nørrebro st, indkøbsmuligheder osv. Lejligheden består af en stor stue med godt lysindfald, et velholdt køkken med god plads, lækkert badeværelse med bruseniche, 1 værelse med stort indbygget skab og et ekstra værelse. God forening med sund økonomi og godt fælleskab, der er netop blevet renoveret gård. Alle lejligheder i foreningen har fået isat sikkerhedsdøre for nogle år siden:) Husdyr er tilladt med godkendelse fra bestyrelsen.
Fremleje er kun tilladt ved udstationering, Airbnb og lign er ikke tilladt.Lejligheden er i god stand og har vaskemaskine og tørretumbler, 2 opbevaringsrum i kælderen. Prisen for lejligheden inkl forbedringer bliver højst 800.000 kr. Søger:
En andel med en billigere husleje, i samme størrelse, større eller mindre; min. 55 kvm.
Husleje på max. 4000 inkl forbrug.
Prisen for lejligheden skal ligge i samme lejde som min nuværende, højst 800.000 kr inkl eventuelle forbedringer.
Skal ligge i København.
Der skal være toilet og bad i lejligheden.
Altan er et stort plus! Skriv endelig med hvad I har at bytte med:)

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKER UDELUKKENDE AT BYTTEDenne andelsbolig ligger i København NV. København NV har postnummeret 2400, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 65 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 26.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 4.600 kr. per måned.

Lignende boliger