Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

53 m2 andelsbolig til salg i 2300 København S

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, København S (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Amager, Andelslejlighed byttes, 2300, 2 vær., 53 kvm., boligydelse kr. 3713, andelsvurdering kr. [xxxxx]sal

KUN BYTTE. VI SÆLGER IKKE.
Kære du/i
Vi er et par der sidder i en to-værselses andels lejlighed på 53 kvm. Det er en dejlig rummelig og lys lejlighed, passer perfekt til 2 personer. Lejligheden ligger på Amagerbrogade lige inden sundbyvesterplads. Der er masser af indkøbsmuligheder, spisesteder og transportmuligheder lige ved døren. Gratis og nem parkering ved døren også. Vi har været ekstrem glade for vores lejlighed, men da vores lille familie nu vokser har vi virkelig virkelig brug for en større lejlighed. Vi vil meget gerne bytte til en 3 eller 4 værelses lejlighed på Amager, endnu mere gerne til et rækkehus. Så er der nogen derude som vil ned i noget mindre så det lige os i skal hive fat i ;)Der er masser af plads i lejligheden da rummene har nogle gode kvadratiske størrelser, rummeligt soveværelse med plads til stor seng og stor klædeskab og plads tilovers, stue med plads til spisebord også, masser af køkkenplads og rummelig gang. Husleje:
A conto vand: 200,00
A conto varme: 546,00Andelsprisen som i ser er uden vedlagte forbedringer. Hvis dette vækker jeres interesse og der er nogle der kunne tænke sig og høre mere eller se mere så skriv gerne en besked :)!


Denne andelsbolig ligger i København S. København S har postnummeret 2300, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 53 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 5.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.713 kr. per måned.

Lignende boliger