Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

64 m2 andelsbolig til salg på 2200 København N

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Nørrebro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København N, Andelslejlighed byttes, 2200, 3 vær., 64 kvm., boligydelse kr. 2500, andelsvurdering kr. [xxxxx]Skriv også gerne hvis du har spørgsmål.
Skriv hvis du har noget at bytte med.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Andels-bytte. Jeg har en lys 3 værelses på 5. sal, flotte trægulve, billig husleje, minimal bylarm, 150 m. fra Nørrebro St. Jeg er interesseret i at bytte til noget mere stille og roligt. Gerne på Østerbro, da jeg arbejder i den retning. Derudover, har min lejlighed et forholdsvis gammelt køkken og bad, så der er gode mulighed for at installere det/bygge/sætte sit præg på det. Jeg har sat nok i stand dit liv. Også derfor jeg ønsker at bytte. Det betyder samtidigt, at du ikke skal betale for forbedringer, som ikke er lige din smag. Foreningen har et fastforrentet 1-% lån. Hvorfor det også er så rasende billigt. Gulve, vægge og lofter er helt nye i de tre værelser.Ønskes. Lys min. 64 m2 på Østerbro eller i den retning. Jeg er klar til at bo sted, hvor jeg fortsat er tæt på byen, men ikke lige midt i alt det aller hippeste.Denne andelsbolig ligger i Nørrebro. Nørrebro har postnummeret 2200, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 64 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 8.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 2.500 kr. per måned.

Lignende boliger