Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

118 m2 andelsbolig til salg i 2820 Gentofte

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Gentofte (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Gentofte, Andelslejlighed byttes, 2820, 5 vær., 118 kvm., boligydelse kr. 4100, andelsvurdering kr. [xxxxx]Andel i sund forening.
Køkken og bad er fra 2013. Indretningen er 3 soveværelser hvoraf 1 med hems - køkken alrum samt en stue med altan ud imod søen. Beliggende i baggård, så stille men tæt på byliv med indkøb, bibliotek og biograf. Søger: 3+ værelser, delevenlig i Kbh K, V, N, Ø og Frederiksberg. Prisniveau max 27.000 pr kvm i teknisk pris som svarer til vores nuværende.


Denne andelsbolig ligger i Gentofte. Gentofte har postnummeret 2820, og ligger i kommunen Gentofte,  som ligger i Storkøbenhavn. Andelsboligen er i alt 118 m2 fordelt på 5 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 8.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 4.100 kr. per måned.

Lignende boliger