Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

98 m2 andelsbolig til salg på 1663 København V

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Vesterbro, Oehlenschlægersgade (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København V, Andelslejlighed byttes, 1663, 4 vær., 98 kvm., boligydelse kr. 6423, [xxxxx] 2

Vi kunne godt bruge noget luftforandring og vil derfor undersøge muligheden for en bytter. HAVES: En dejlig 3 værelses lejlighed på 98kvm. Der kan let etableres et ekstra værelse, da det ene værelse har to vinduer og to døre. Der er spiseplads i køkkenet og fra et af værelserne er der udgang til en nyere altan mod en hyggelig grøn gård.Pris ca. 2,1 mio inkl. forbedringer
Ydelse, 6.423 kr inkl. ac varme, altan og internet

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKES: 3-4 værelses andel. Øverste etage på Vesterbro el. Frb. Max pris, ca. samme som nuværende, men gerne billigere.Denne andelsbolig ligger på Oehlenschlægersgade i Vesterbro. Vesterbro har postnummeret 1663, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 98 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 26.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 6.423 kr. per måned.

Lignende boliger