Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

90 m2 andelsbolig til salg på 2200 København N

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Nørrebro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København, Andelslejlighed byttes, 2200, 5 vær., 90 kvm., boligydelse kr. 3161, andelsvurdering kr. [xxxxx]LEJLIGHED VED SØERNE BYTTES TIL STØRRE.Tillader mig ikke at besvare henvendelser vedr. salg eller bytte med anden beliggenhed end angivet. HAVES: Lejligheden er på 90 m2 og indeholder en stue og køkken alrum i forlængelse af hinanden, en fordelingsgang med høje paneler, et soveværelse samt 2 mindre værelser der evt. kan slåes sammen til et stort værelse.
Alle soveværelser har snedkerlavede indbygnings skabe, stuen har en indbygningsreol og høje paneler. Køkkenet er i eg, alt sammen lavet af snedker.
Andelen står til ca 1.876.000 kr + ca 400.000 kr i forbedringer.
Foreningens økonomi er ekstremt sund.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKER: Vi ønsker mere plads og ønsker at bytte til større lejlighed, min 110 m2. Gerne Indre Nørrebro, Indre Østerbro, Frederiksberg, København K.



Denne andelsbolig ligger i Nørrebro. Nørrebro har postnummeret 2200, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 90 m2 fordelt på 5 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 27.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.161 kr. per måned.

Lignende boliger