Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

85 m2 andelsbolig til salg i 2300 København S

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, København S (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København, Andelslejlighed byttes, 2300, 3 vær., 85 kvm., boligydelse kr. 3445, andelsvurdering kr. [xxxxx]Sal

Haves: To 3-værelses andelslejligheder først på Amager, beliggende 600 meter fra hinanden i to sunde andelsforeninger. Lejlighed 1 ved Amagerbro – 85m2, 3.Sal:
3-værelses andelslejlighed der ligger i en blind sidegade til Holmbladsgade, 4 min. til fods fra Amagerbro metro og starten af Amagerbrogade.Lejligheden er en lys hjørnelejlighed ud til Prags Boulevard, der i dag er omdannet til grønt område og gangsti. En sund andelsforening med lav boligafgift på 3.445,20 kr. pr. mdr. Derudover betales mellem 350-400 kr. pr. mdr. til A/C varme, tv og internet. Ved seneste generalforsamling blev andelsværdien for lejligheden fastsat til: 1.267.676 kr.Der medfølger 2 gode loftrum til lejligheden.
Det er tilladt at have husdyrDerudover har man som andelshaver brugsret til Sydvestvendt fælleshave. Lejlighed 2 – 68m2 – 3. sal (frit salg):
3-værelses andelslejlighed (600 meter fra Lejlighed 1), 6 min til fods fra Lergravsparken metro i en stille sidegade til Holmbladsgade.Lejligheden har en lys sydvestvendt altan på 8m2 ud til hyggelig aflukket gård, et nyt køkken og et stort badeværelse med vaskemaskine.

En sund andelsforening, med høj friværdi og en lav boligafgift på 3.050 kr. pr. mdr.
Dertil ligges altanlån på 599,38 kr. pr. mdr.

Derudover betales mellem 450-550 kr. pr. mdr. til A/C varme og internet.
Ved seneste generalforsamling blev andelsværdien for lejligheden fastsat til: 1.060.600Der medfølger 2 gode loftrum til lejligheden.
Det er tilladt at have husdyr Foreningen har frit salg, og lejlighed 2 kan derfor indgå frit i byttet.
Kun bytte, henvendelser omkring salg besvares ikke.Billeder af begge lejligheder og yderligere information kan om ønsket fremsendes.Mange Hilsner,
Kira & Kasper

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønskes: Lys lejlighed med min. 4. værelser og gerne +95 m2 beliggende i København eller Frederiksberg Kommune.Denne andelsbolig ligger i København S. København S har postnummeret 2300, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 85 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 1.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.445 kr. per måned.

Lignende boliger