Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

61 m2 andelsbolig til salg på 1658 København V

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Vesterbro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Vesterbro, Andelslejlighed byttes, 1658, 2 vær., 61 kvm., boligydelse kr. 4700, andelsvurdering kr. 970000

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

KUN BYTTE: Super dejlig, lys og veldisponeret andelslejlighed med rummeligt soveværelse, stor stue og spisekøkken ønsker byttet til større også på Vesterbro.
Lejligheden har udsigt over Skydebanen og der kommer altan - med sol fra ca 13-19 - i løbet af 2023. ( Prisen er ikke indregnet her)
Lejligheden trænger til at blive frisket op, men alt fungerer. God vaskekælder med tumbler. To loftsrum. Skøn grøn, børnevenlig gård med gode mennesker og fællesarrangementer som fastelavn mm. Lille, hyggelig relativt nyetableret andelsforening med to opgange.
Jeg ønsker kun at bytte til større, da jeg og mine to drenge skal have mere plads. Vi ønsker at blive på Vesterbro og vil gerne have spisekøkken og 3 rum derudover.Denne andelsbolig ligger i Vesterbro. Vesterbro har postnummeret 1658, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 61 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 2.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 4.700 kr. per måned.

Lignende boliger