Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

75 m2 andelsbolig til salg på 1666 København V

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Vesterbro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København V, Andelslejlighed byttes, 1666, 3 vær., 75 kvm., boligydelse kr. 3880, andelsvurdering kr. [xxxxx]Haves: Dejlig rummelig 3-værelses på Vesterbro med perfekt beliggenhed.Vi kigger på muligheden for at bytte vores lejlighed på Vesterbro. Vi elsker området, så vi bliver meget gerne boende. Andre lejligheder har dog også interesse.Lejligheden ligger lige i krydset mellem Oehlenschlægersgade og Matthæusgade. Det er et område, vi elsker, men her er desværre ikke plads til os mere. Den ligger på 4., har altan i baggården og er meget lys. Den føles rummelig, fordi to af værelserne mod gaden er forbundet med en bred fransk dør. Baggården er ret stor med både græsarealer og legeplads.Foreningen er yderst veldrevet og sund. Forbedringer for 91.500,- så samlet pris er 2.020.414,-

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønskes: Større lejlighed, gerne på Vesterbro.Denne andelsbolig ligger i Vesterbro. Vesterbro har postnummeret 1666, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 75 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 7.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.880 kr. per måned.

Lignende boliger