Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

75 m2 andelsbolig til salg i 2500 Valby

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Valby (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Valby, Andelslejlighed byttes, 2500, 2 vær., 75 kvm., boligydelse kr. 3800, andelsvurdering kr. [xxxxx]Vi overvejer at bytte vores andelslejlighed beliggende i Valby (Sibbernsvej), hvis den rette lejlighed dukker op. Lejligheden er 75 m2 en tilhørende altan fra 2019 med træbrædder (sydvest-vendt) på 8 m2 beliggende på 4. sal. (øverste etage). Lejligheden er meget lys, har højt til loftet og rummer et funktionelt lille badeværelse (med mulighed for udvidelse), et stort køkken alrum med opvaskemaskine/vaskemaskine, stor stue med stuk og (i dag høje paneler) samt mindre soveværelse med stort garderobeskab med spots. Tilhørende loftsrum lige over lejligheden. Andelslejligheden ligger i en sund andelsforening med en stor nyrenoveret gård med ny legeplads, grillplads, fitness-rum, mv., og har en lav boligydelse (inklusiv aconto vand/varme). Tilladelse til kat.Vi søger en andelslejlighed i København K, V, N, Ø samt Frederiksberg på minimum 70 m2, hvis muligt med altan eller mulighed herfor. Lav boligydelse. Derudover meget gerne med tilladelse til hund. Såfremt ovenstående har interesse, så send endelig en besked med nogle oplysninger om din andelslejlighed, så kan vi sende billeder, mv.


Denne andelsbolig ligger i Valby. Valby har postnummeret 2500, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 75 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 9.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.800 kr. per måned.

Lignende boliger