Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

72 m2 andelsbolig til salg på 1668 København V

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Vesterbro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København V, Andelslejlighed byttes, 1668, 3 vær., 72 kvm., boligydelse kr. 3631, andelsvurdering kr. [xxxxx]KUN BYTTE/IKKE TIL SALG
Andelslejlighed byttes til Leje.HAVES: 3 v. andels lejlighed med altan.
1 soveværelse. Køkken der er åbnet op til mindre spisestue med udgang til altan. 1 stor stue. Lejligheden er umiddelbart ikke egnet til at bo i med børn. Da der reelt set kun er 1 soveværelse.Andelspris ca. 1.721.088+ ca. 150.000 i forbedringer.Boligydelse: 3.631,- + varme, internet og tv.Lejligheden ligger tæt på Enghave Plads.2 eller 3 værelses med altan. Minimum 60 kvm.Vær opmærksom på at det ikke er muligt at bytte mellen andel og leje hvis du bor i en boligforening.Jeg svarer ikke på henvendelser hvis du ikke har en leje-lejlighed at bytte med i de 3 områder. Lejligheden KAN ikke sælges uden en byttehandel p.g.a reglerne for intern venteliste.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKES: LEJE-lejlighed i Kbh N ( indre), K (inkl. Christianshavn) eller V.Denne andelsbolig ligger i Vesterbro. Vesterbro har postnummeret 1668, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 72 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.631 kr. per måned.

Lignende boliger