Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

65 m2 andelsbolig til salg på 1900 Frederiksberg C

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg C (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg C , Andelslejlighed byttes, 1900, 2 vær., 65 kvm., boligydelse kr. 4573, andelsvurdering kr. [xxxxx]HAVES
Skøn andel beliggende på Vodroffsvej, hvor selve lejligheden vender ud mod Norsvej. Dette betyder, at der fra lejlighedens altan er udkig til Sankt Jørgens Sø. Lejligheden er komplet renoveret med øje for det herskabelige, samt historien i byggeriet.Forbedringerne er ej vurderet, men bliver lagt oveni andelsvurderingen. Der foreligger forkøbsret til tørreloftet henover lejligheden.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKES
Vi ønsker os en større lejlighed. Villalejlighed er også interessant det samme med et hus nord for København.Denne andelsbolig ligger i Frederiksberg C. Frederiksberg C har postnummeret 1900, og ligger i kommunen Frederiksberg,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 65 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 13.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 4.573 kr. per måned.

Lignende boliger