Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Indflytningsparat 60 m2 hyggelig og 2V andel med egen terrasse

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 749141
  • 60 m2
  • 2
  • 1.050.000 DKK
  • 3.779 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, Vallensbæk Strand

NY PRIS: 1.050.000
Andelsværdi: 1.099.333,-

Inden fremvisning anbefales det at have bankgodkendelse i orden for evt hurtig handel

Vallensbæk Strand, Andelslejlighed sælges

Super hyggelig og indbydende 2V andelsbolig med egen terrasse og stort badeværelse
Foreningen emmer af en hyggelig atmosfære, ro og plads til at føle sig hjemme...
Boligen har et stort indgangsparti med udendørs repos.

Boligen har fra den rummelige entre med plads til overtøjet, adgang via fordelingsgang til stue, soveværelse og badeværelse.
Lejlighedens helt centrale rum er den store stue der er i delvis åben forbindelse til køkkenet. Her er der plads til et decideret spiseområde med plads til 4 personer og en stor hygge-/tv-stue, og stuen betjener således en funktion normalt svarende til to stuer.
Fra stuen er der udgang til den store og solrige private terrasse med trædæk som virkelig er boligens særlige vartegn, og hvorpå mange kvalitetstimer og oplevelser kan nydes. Køkkenet er moderne fra 2015 og i god kvalitet med gode HHV, skabsplads og masser af arbejdsrum.
Nye Termovinduer, behandlede parketgulve & indbyggede skabe.

Husdyr (Hund, Kat mm) er ikke tilladt i ejendommen.

Denne andelsbolig ligger på Egeskovvej i Vallensbæk Strand. Vallensbæk Strand har postnummeret 2665, og ligger i kommunen Vallensbæk,  som ligger i Storkøbenhavn. Andelsboligen er i alt 60 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 9.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Salgsprisen for andelsboligen er 1.050.000 kr. kr. Boligydelsen er 3.779 kr. per måned.

Lignende boliger