Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

80 m2 andelsbolig til salg i 2900 Hellerup

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 749492
  • 80 m2
  • 3
  • Ikke angivet
  • 4.500 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, Hellerup (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Hellerup, Andelslejlighed byttes, 2900, 3 vær., 80 kvm., boligydelse kr. 4500, andelsvurdering kr. [xxxxx]KUN BYTTEHaves:
Lys hjørnelejlighed øverst på 3. sal med højt til loftet byttes til større Skøn lejlighed på stille og blind vej med udsigt fra alle vinduer. Lejligheden byder på åbent køkken, fordelingsgang, badeværelse med bruseområde, to stuer en suite med afgang til sydvendt altan samt et stort soveværelse. I foreningen er der desuden adgang til stor privat og aflåst have, man frit kan benytte samt en lukket gårdhave.
Lejligheden er tæt på indkøb, skole og daginsitutioner, offentlig transport, park og 500 m fra stranden.
Der er gode parkeringsmuligheder i nabolaget, og i øvrigt gratis at parkere. Det er tilladt at holde kat i foreningen.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønskes:
Vi ønsker en lejlighed omrkring 100 kvm+- med 4 værelser. Vi har en stor kærlighed til Amager og Østerbro, men Dyssegård, Charlottenlund, Gentofte, Lyngby og Virum - og andet i området nord for København - har også stor interesse.Denne andelsbolig ligger i Hellerup. Hellerup har postnummeret 2900, og ligger i kommunen Gentofte,  som ligger i Storkøbenhavn. Andelsboligen er i alt 80 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 24.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 4.500 kr. per måned.