Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

90 m2 andelsbolig til salg i 2300 København S

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 749544
  • 90 m2
  • 4
  • Ikke angivet
  • 8.627 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, København S (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København, Andelslejlighed byttes, 2300, 4 vær., 90 kvm., boligydelse kr. 8627, andelsvurdering kr. [xxxxx]KUN BYTTE: 2 LEJLIGHEDER BYTTES TIL 1: Vi overvejer at bytte vores 2 lejligheder, der ligger med 400 meters afstand på Amager i det hyggelige område ved Amager Bio til en lejlighed. Vi er også interesseret i at bytte kun den ene, hvis du/I har, hvad vi søger.LEJLIGHED B:
2 værelses lejlighed. 4. sal på blind vej.
Pris: ca. 392.976 kr
Husleje: ca. 3500 kr
Lys, charmerende lejlighed med plankegulve og københavner-badeværelse, der kun er et par år gammelt. OMRÅDET:
Begge lejligheder ligger kun 7 min. cykeltur fra Amager Strand, så du kan tage en dukkert hver dag efter arbejde. Amager børnekulturhus og børneteateret ZEBU ligger på den anden side af vejen. VI SØGER:
En lejlighed på min. 85 m2 men gerne større. Med mindst 2 separate soveværelser. Pris max. 2.000.000 - gerne billigere. Vi prioriterer en lav månedlig ydelse. Ingen støj fra trafik, og naboer/underbo/overbo skal være lige så stille og venlige, som dem vi har nu :) Beliggenhed kan være alle brokvarterer, Amager, Valby, Vanløse...

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

LEJLIGHED A:
ca. 90 m2 1. sal.
4 værelser (2 sammenlagte 2-værelses) Perfekt delelejl.
Altan
Pris. 1.270.000
Husleje inkl. forbrug: 8627 kr. pr. måned inkl. altanbidrag
Forbedringer: Ca. 200.000 kr. (udgift til sammenlægning af de to lejligheder)
Den totale værdi burde være 1.470.000 kr
Stille, hyggelig hjørnelejlighed beliggende lige overfor den populære cafe Mad & Kaffe. Formiddagssol i stuen. Plankegulve, hyggeligt køkken snedkerbygget af køkkenelementer fra 20erne. Altan ud mod Amagers hyggeligste solfyldte gårdhave med fantastisk beplantning, grill og legeområde.
yby
Wcet er udbygget og belagt med klinker og brusekabine er installeret. Det er muligt at lave afløb og bygge et reelt badeværelse, hvis man ønsker.
Vi har lagt mange timer, håndværker og materialepenge i at afmontere gamle gulvtæpper, afhøvle og ludbehandle de fleste gulve og væggene i alle rum er fuldspartlede. Stukken i halvdelen af lejligheden er renset og restaureret.
Nyt chip-vaskeri i kælderen.Denne andelsbolig ligger i København S. København S har postnummeret 2300, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 90 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 24.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 8.627 kr. per måned.

Lignende boliger