Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

133 m2 andelsbolig til salg på 1620 København V

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 749833
  • 133 m2
  • 5
  • Ikke angivet
  • 9.800 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, Vesterbro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København V, Andelslejlighed byttes, 1620, 5 vær., 133 kvm., boligydelse kr. 9800, andelsvurdering kr. [xxxxx]Stor herskabslejlighed i smørhullet mellem Vesterbrogade og Frederiksberg Allé. 133 kvm. Nyt stort køkken-alrum med gulvvarme og plads til stort spisebord og sofahjørne - fra køkken/alrum også udgang til stor altan mod den hyggelige lille gård. Gennemgående sildebensgulve i massiv egetræ i lejligheden, med undtagelse af køkkenet. Stort nyt badeværelse med vaskesøjle. 3 soveværelser + køkken/alrum + stor stue. Beliggende på 1. sal. Gården er med trampolin til børnene, sandkasse, fælles gasgrill og bordtennisbord og bruges kun af andelsforeningen. Ydelsen er på ca. 9000,- + forbrug og andelen koster ca. 1,1 mill. + forbedringer (ikke opgjort men ca. 300.000). Meget økonomisk sund forening med godt sammenhold. Hund + kat tilladt. Kommer ikke til salg, da der er lang ekstern venteliste (KUN BYTTE).BYTTES TIL: Nørrebro, helst Stefansgadekvarteret! Lejlighed med 3 børneværelser + soveværelse, eller mulighed for at lave det. Antal kvm. er ikke afgørende. Byttes kun da, vi gerne vil tættere på vores børns kommende skole.


Denne andelsbolig ligger i Vesterbro. Vesterbro har postnummeret 1620, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 133 m2 fordelt på 5 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 24.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 9.800 kr. per måned.

Lignende boliger