Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

91 m2 andelsbolig til salg på 2000 Frederiksberg

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 749860
  • 91 m2
  • 4
  • Ikke angivet
  • 4.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, Frederiksberg (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg, Andelslejlighed byttes, 2000, 4 vær., 91 kvm., boligydelse kr. 4000, andelsvurdering kr. [xxxxx].sal

Bytte til Større.(Henvendelser vedr. salg besvares ikke. Kun bytte til +120 m2 i herskabelig stil med altan.)Haves:
Skøn lejlighed på 91 kvm, beliggende i skøn andelsforening i fuglebakkekvarteret på Frederiksberg. Lejligheden har højt til loftet, stuk, stor altan i forlængelse af køkken og generelt en god planløsning. Det er en tidligere 4-værelses lejlighed, som er omdannet til en 3-værelses med en stor stue (sofa og spisestue slået sammen) + 2 soveværelser (et stort og et mindre)Skønt gårdmiljø med møbler, cykelstative, legeplads og boldbane. Herudover store grønne haver der omkranser ejendommen.
Lejligheden koster 4.000 i boligydelse inkl. varme pr. måned. Der tillægges +/- 100.000 i forbedringer samt indfrielse af altanlån ved overdragelse ca. 130.000.Der følger 2 store kælderrum til andelen.Husdyr tilladt og altid muligt at finde parkering, da ejendommen ligger i et villakvarter. 100 meter til indkøbsmuligheder.Har du en sådan lejlighed og vil bytte til mindre, så hører vi gerne fra dig/jer. Vi har ikke travlt, og venter gerne på det rette bytte.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønsker I en billigere andel, færre kvadratmeter, eller at flytte til en lavere etage (1. sal), så har vi muligvis et godt bytte.Ønskes:
Større lejlighed på minimum 120 kvm, 4 eller gerne 5 værelser med en foretrukken beliggenhed på Frederiksberg, alternativt Østerbro i herskabelig stil med stuklofter og altan. Stuelejligheder kommer ikke i betragtning. Dertil ønskes sund andelsforening med en fornuftig valuarvurdering, ligesom vores egen.Denne andelsbolig ligger i Frederiksberg. Frederiksberg har postnummeret 2000, og ligger i kommunen Frederiksberg,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 91 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 4.000 kr. per måned.

Lignende boliger