Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

120 m2 andelsbolig til salg på 1569 København V

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 750333
  • 120 m2
  • 4
  • Ikke angivet
  • 4.913 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, Vesterbro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København V, Andelslejlighed byttes, 1569, 4 vær., 120 kvm., boligydelse kr. 4913, andelsvurdering kr. [xxxxx]st.

Andelslejlighed byttes. Jeg påtænker at bytte min andelslejlighed, der ligger tæt på Glytoteket. Lejligheden er en herskabslejlighed (høj stuelejlighed), der er lys og velholdt. Der er to soveværelser, hvoraf det ene har en hems og derfor også kan benyttes som kontor, stue spisestue en suite, køkken og badeværelse. Lejligheden er 120 kvm og står til DKK 3.094.938, hvortil der er endnu ikke vurdere forbedringer for ikke under DKK 400.000. Den månedlige ydelser er DKK 4.912,65. Der herskere et roligt miljø i kvarteret samt andelsforeningen, som egner sig godt til par såvel som børnefamilier, enlige osv. Jeg er interesseret i at bytte til en lejlighed i samme størrelse (gerne lidt større, men lidt mindre kan også have interesse). Frederiksberg, Vesterbro og Østerbro har særligt interesse. København K og Islands brygge kan også være af interesse.Kontakt mig gerne for yderligere oplysninger/evt. spørgsmål.


Denne andelsbolig ligger i Vesterbro. Vesterbro har postnummeret 1569, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 120 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 16.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 4.913 kr. per måned.

Lignende boliger