Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger i Højbjerg

Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: 8270 Højbjerg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: 8270 Højbjerg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
hoejbjerg

Her får du overblik over andelsboliger til salg i Højbjerg. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i Højbjerg. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Højbjerg er en bydel syd for Aarhus. Bydelen er en populær bydel, hvilket ikke er uden grund, da du kun har omkring 5 km ind til Aarhus centrum. Den centrale beliggenhed ved en af Danmarks største byer medfører et pulserende liv, hvilket især er populært blandt unge. I Højbjerg har du fordelen ved at være en del af byen samtidig med, at du er nær natur i form af strand, skov og dyrehave.

Højbjerg er en dejlig bydel med masser at byde på. Den dejlige bydel Højbjerg syd for Aarhus ligger blot 5 km fra det centrale Aarhus og er tæt på det meste. Højbjerg tager del i bylivet og aktiviterne fra Aarhus samtidig med, at der ikke er langt til den idylliske natur Højbjerg er særligt anerkendt for. Bydelen har mange små hyggelige gader, caféer og butikker.

Badegæster besøger flittigt stranden i løbet af sommeren. Naturen kan nydes i Marselisborg Dyrehave, hvor en picnic tur er oplagt. I dyrehaven lever der vilde hjorte og vildsvin, og der er en dejlig udsigt ud over dammene ved Varna og Skambækken.