Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, København Nørrebro, Holtegade (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

55 m2 andelsbolig til salg i 2200 København N

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Kbh N, Andelslejlighed byttes, 2200, 2 vær., 55 kvm., boligydelse kr. 1852, andelsvurdering kr. 605000, [xxxxx] 1. Sal

Kun bytte til større - henvendelser om salg besvares ikke.NB: Vi har ikke travlt med at flytte, og vi venter derfor gerne på den helt rette lejlighed.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønsker du en billig andelslejlighed?HAVES:
Andelspris: 605.000,-. Boligydelse: 1852,-, aconto varme 675,-, altanydelse 618,-. Altanlånet kan dog indfries, såfremt det ønskes. I alt 3145,- eksklusiv el og gas.
Vores lejlighed ligger mellem Assistens Kirkegård og Stefansgade med kun 250 meter til metrostationen Nørrebros runddel. Der er grøn gård med nyetableret legeplads samt sydøstvendt altan. Hund er tilladt.ØNSKES:
Vi har boet i vores dejlige lejlighed i 7 år men søger nu noget større - allerhelst på Nørrebro, da vi er rigtig glade for at bo her. Vi er dog også åbne for Frederiksberg, Østerbro eller Kbh K. Vi søger minimum 65 m2 samt altan eller mulighed herfor. Minimum tre værelser eller to værelser samt alrum. Det er vigtigt, at der ikke er trapper i lejligheden og umiddelbart ikke højere end anden sal.