Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, København Vesterbro (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

70 m2 andelsbolig til salg i 1624 København V

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København V, Andelslejlighed byttes, 1624, 2 vær., 70 kvm., boligydelse kr. 2500, andelsvurdering kr. [xxxxx]KVM BYTTES TIL STØRRE. Tæt på Værnedamsvej og Frederiksberg Allé ligger vores hyggelige og delevenlige lejlighed på 70 kvadratmeter med stor altan. En høj stuelejligheden bestående af et større køkken alrum med nyere køkken, nyere badeværelse med separat brus og vaskesøjle, et lille værelse og et større værelse/stue. Man kan både vælge at indrette køkkenalrum med stue og have 2 værelser, eller man kan inddrage det ene værelse som stue. Der hører et stort loftrum til lejligheden. Hyggelig andelsforening med sund økonomi. Tilladelse til hund. Pris 1.500.000 + cirka 250.000 i forbedringer. Månedlig ydelse: 2.500.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKES: Lejlighed på minimum 90 kvm med minimum 2 soveværelse (eller mulighed for at etablere væg) beliggenhed på Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg eller omkring Nansensgadekvarteret. Max pris inklusiv forbedringer 2,5 mil.