Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Valby (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

85 m2 andelsbolig til salg i 2500 Valby

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Valby, Andelslejlighed byttes, 2500, 3 vær., 85 kvm., boligydelse kr. 5200, andelsvurdering kr. [xxxxx]Lejligheden ligger på Valbygårdsvej, en flot høj stuelejlighed (ikke ud til vej) på 86kvm/3 værelser, med udestue (lukket altan) og udgang til egen terrasse og en fælles have, som bruges af få. Der er udsigt til huse fra alle vinduer og en vidunderlig ro, men stadig en masse rare naboer, både i foreningen og på vejen. Lejligheden står til 1.395000 + forbedringer ca. 150.000 og andelsydelsen er på 5.200 inkl. lille TV- pakke og vand og varme. Facaden blev renoveret og isoleret i 2019 i samme omgang kom der nye Velux vinduer i hele lejligheden. Det er en lille forening med 16 lejligheder og god økonomi (læs ydelsen er hvad den er grundet de lukkede altaner og facade renovering). Der er nyslebne gulve + nyrenoveret toilet med plads til vaskemaskine, dog med ældre badekar. Køkkenet er et hvidt IKEA køkken fra 2019 og alt er ellers i fin stand.
Derudover er der vaskekælder med tørretumbler og tørreområde, fælleslokaler og køkken som man kan bruge til fødselsdage, mv.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

KUN BYTTE
ØNSKER samme str. eller STØRRE LEJLIGHED, KUN i
Valby, Frb, Kbh V.