Andelsboliger Roskilde

Du har lavet denne søgning:  Andelsboliger Roskilde, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andelsboliger Roskilde. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herunder til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig på listen med andelsboliger på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg du ønsker. Du kan finde alle typer andele - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder - på listen. God fornøjelse.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Salgspris
Filtrér søgningSøg

Andelsboliger Roskilde

Du har lavet denne søgning:  Andelsboliger Roskilde, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andelsboliger Roskilde. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herover til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find andelsbolig i Roskilde

Roskilde er en by med en rig historie og kultur. Byen er kendt for sin status som Danmarks første hovedstad, sin UNESCO-verdensarvsliste-listede Roskilde Domkirke og de velbevarede Skuldelev-skibe, der er udstillet på Vikingeskibsmuseet.

Transportforholdene i Roskilde er gode. Byen er velforbundet med resten af Danmark med både tog, bus og bil.

Roskilde er beliggende på Sjællandsbanen, der med andre togforbindelser forbinder byen med København, Helsingør, og Aarhus. Togstationen ligger i centrum af byen, og der er direkte afgange til de fleste større byer i Danmark. 

Ifølge en opgørelse fra Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation (ABF) er de største andelsforeninger i Roskilde følgende:

Andelsboligforeningen Vestermarken

Andelsboligforeningen Vestermarken har mere end 1.000 andelsboliger og er beliggende i det vestlige Roskilde. Foreningen blev stiftet i 1966 og består af en række forskellige boligtyper, herunder rækkehuse, lejligheder og etageboliger.

Andelsboligforeningen Kongehøjen

Andelsboligforeningen Kongehøjen har 600 andelsboliger og er beliggende i det østlige Roskilde. Foreningen blev stiftet i 1967 og består af en række forskellige boligtyper, herunder rækkehuse, lejligheder og etageboliger.