Andelsboliger Skive

Du har lavet denne søgning:  Andelsboliger Skive, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andelsboliger Skive. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herunder til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig på listen med andelsboliger på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg du ønsker. Du kan finde alle typer andele - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder - på listen. God fornøjelse.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Salgspris
Filtrér søgningSøg
2 boliger fundet

Andelsboliger Skive

Du har lavet denne søgning:  Andelsboliger Skive, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andelsboliger Skive. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herover til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find andelsbolig i Skive

Skive er en by i Midtjylland, der er hovedby i Skive Kommune. Byen ligger ved Limfjorden og er en vigtig handels- og industriby. Skive er også kendt for sin natur og sine mange kulturtilbud.

Skive har et godt udvalg af transportmuligheder, der gør det nemt at komme rundt i byen og til andre destinationer.

Skive er en bilvenlig by med et veludbygget vejnet. Det er nemt at finde parkering i byens centrum, og der er flere parkeringspladser i nærheden af byens attraktioner. 

Ifølge en opgørelse fra Andelsboligforeningernes Landsforbund er en af de største andelsforeninger i Skive følgende:

Andelsboligforeningen Skt. Knuds Sogn har 360 andelsboliger, der er fordelt på 26 ejendomme. Foreningen ligger i byens centrum og tæt på byens mange butikker og restauranter.