Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Faaborg

Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Faaborg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Faaborg
Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Faaborg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Faaborg
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante sælgere i Faaborg. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger bolig i Faaborg

Købstaden Faaborg ligger på Fyns sydkyst mellem bakker, og byen har mange gamle charmerende velbevarede huse. Byens navn kommer af fo, som er olddansk for ræv og borg. Ud for farvandet i Faaborg ligger det Fynske Øhav, og der går færger fra byens havn til Avernakø, Bjørnø, Lyø og Søby på Ærø. Faaborg kan dateres tilbage til  1229, hvor byen nævnes som borg i et gavebrev som overdrager byen til Kong Valdemar Sejrs svigerdatter. I dag er kun byporten Vesterport tilbage af borgen og befæstningen.

Faaborg har et indbyggertal på 7.178. Kommunen udgør et areal på 637 km2.

 

Find andelsbolig til salg i Faaborg

Leder du efter en andelsbolig til salg i Faaborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Faaborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Faaborg - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere. Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Faaborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Faaborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Faaborg som matcher dine søgekriterier.