Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger i København Østerbro

Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: 2100 København Østerbro.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: 2100 København Østerbro.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
koebenhavnoesterbro

Her får du overblik over andelsboliger til salg i København Østerbro. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i København Østerbro. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. København Østerbro ligger nord for København K. København Østerbro associeres med børnefamilier, der betragtes som eksklusivt og roligt og kaldes for "Byens stille dreng". Der er mere ro i Østerbro-området end de andre københavnske bydele. Det skyldes blandt andet, at der er anlagt en del grønne områder, så som Fælledparken. Østerbro er vel at mærke ikke et kedeligt område at bo i, da bydelen har gode shoppingmuligheder og mange restraunter og caféer.

København Østerbro ligger nord for København K. Bydelen tiltrækker mange børnefamilie og er stedet, hvor du mærker det pulserende liv i København samtidig med, at du kan få ro fra trafikstøj og festlarm. Kulturelt set er Østerbro et privilegeret sted, da det er her Den lille Havfrue bor på Langelinie og det naturskønne Kastellet. På Østerbro har du adgang til legepladser, hundeparker, børneinstitutioner og skoler, shopping, restauranter og velfungerende offentlig transport. Stadionet Parken og Fælledparken ligger ligeledes placeret på Østerbro, og her afholdes store fodboldkampe og store internationale koncerter. 

På Østerbro er Svanemøllestranden blevet anlagt. Den er led i den store udvikling som Østerbro gennemgår i form af de arkitektoniske nybyggeriprojekter ved Nordhavnen.