Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger i København S

Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: 2300 København S.
Filtrer annoncerne via filteret til venstre.
Sortér efter
koebenhavns

Her får du overblik over andelsboliger til salg i København S. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i København S. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. København S er den del af København, som i daglig tale også bliver kaldt Amager. København S, Amager, er en ø med gode broforbindelser til det resterende København. Byen er især populær om sommeren, hvor folk fra hele byen valfarter til Amager Strand. Herudover er der flere naturskønne områder på Amager, så som Kastrup Søbad, Kastrup Fort og Amager Fælled. Der afholdes flere begivenheder på Amager herunder sportsarrangementer, koncerter m.m.

Syd for København centrum finder du København S. Denne bydel har i løbet af de seneste år gennemgået en stor udvikling med mange nybyggerier og spændende arkitektoniske perler som spillestedet Royal Arena. Bydelen København S, Amager, er inden for kort tid steget i popularitet og som følge af byens udvikling og vækst, og øen bliver tit spået til at være det nye hippe sted i København.
Som beboer på Amager kan du få mange behov opfyldt; du bor centralt, da du nemt og hurtigt kan komme ind til centrum. Derudover er bydelen rig på natur- og kulturoplevelser både til lands og til vands.

Med store græsarealer og kort afstand til vandet er København S privilegeret med en skøn natur.
Amager Strandpark er populært hos københavnerne, som får muligheden for at nyde Øresunds friske vand både om sommeren og vinteren.
På gode sommerdage er Strandparken et befærdet sted, men der er stadig plads til, at alle kan få frisk luft og sand mellem tæerne.
Udover at være en naturoplevelse bliver der også afholdt forskellige sommerkoncerter.

I København S ligger også vand-ski parken Copenhagen Cable Park - Her kan du både prøve dine egne evner indenfor vandsport af og lade dig underholde af andres tricks. I parken afholdes der desuden store fester, Sankt Hans og klubaftener. 

København S er en bydel, der er kommet for at blive, ikke kun som beboelsesområde, men også som et symbol for moderne københavnsk kultur, natur og industri.