Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Odense

Du har søgt efter andelsboliger til salg i Odense. Mere info om andelsboliger til salg i Odense.
Du har søgt efter andelsboliger til salg i Odense. Mere info om andelsboliger til salg i Odense.

Her får du overblik over andelsboliger til salg i Odense. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger salg i i Odense. Klik på knappen ud for hver bolig for at læse mere. Odense er en utrolig populær by, og det er bestemt ikke uden grund. I byen ligger barndomshjemmet til en af Danmarks største forfattere, nemlig H.C. Andersen. I den forbindelse er der naturligvis en masse interessante museer og utrolig meget historie, som omhandler hans liv i Odense. Dette er bestemt ikke det eneste fantastiske ved Odense! Odense har en masse spændende bydele med hver deres charme. Der er eksempelvis Den Gamle Bydel, hvor du går rundt i de små gader, iblandt en masse gamle charmerende huse. Du kan også besøge latinerkvarteret, der byder på unikke butikker i et kreativt og skævt miljø.


 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Odense

Odense er en vidunderlig by. Udover en masse sjove og spændende aktiviteter, har byen også vigtig dansk historie, hvilket er med til at tiltrække en masse turister.

Historiemæssigt er H.C. Andersen naturligvis værd at nævne, da han blev født og opvoksede i byen. I dag er hans gamle barndomshjem samt det hus han senere boede i blevet lavet om til et museum. Begge museer giver et helt særligt indtryk af H.C. Andersens liv, hvor du samtidig kan få indsigt i inspirationen til mange af hans eventyrer.

Odense har også en masse spændende kvarterer. Blandt de mange spændende bydele er bl.a. Den Gamle bydel. Det var i denne bydel H.C. Andersen brugte sine første år. Bydelen er fyldt med hyggelige gamle huse. Der bliver to gange om ugen holdt torvedage.

I bydelen Odense Havn finder du en masse moderne bygninger og en masse aktiviteter såsom beach volley og padelsport.
En anden spændende bydel er Latinerkvarteret, som ligger i hjertet af Odense. I dette kreative og skæve miljø finder du en masse unikke butikker. 

Odense har en masse flotte parker og grønne oaser. Du kan eksempelvis tage ud og besøge Kongens Have, hvor du om sommeren kan deltage i diverse kulturarrangementer.
Munke Mose er også et meget populært sted på en flot sommerdag. Du kan her slå dig ned på Fisketrappen, eller du kan leje en robåd og tage en tur ud på vandet. Det er også muligt at tage på Odense Åfart herfra.

Odense er en by med en masse skønne områder og en ganske populær studie by.

 

Find andelsbolig til salg i Odense

Leder du efter en andelslejlighed til salg i Odense? Så er du kommet til det rette sted! Vi er altid opdateret med de nyeste andelsboliger - andelslejligheder og andelsrækkehuse - i Odense, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Odense der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Odense - andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du en bestemt størrelse andelsbolig i Odense , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også filtrere efter salgspris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Odense

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Odense. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye boliger til salg i Odense som matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Odense?

I Odense finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Odense ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Odense kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Odense?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Odense.

Hvor meget koster en andelsbolig i Odense?

Prisen på en bolig i Odense afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Odense.