Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

75 m2 andelsbolig til salg i 1367 København K

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, København K (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København K, Andelslejlighed byttes, 1367, 3 vær., 75 kvm., boligydelse kr. 5459, andelsvurdering kr. [xxxxx]BYTTES TIL STØRRE - beliggenhed for flere kvm! Den skønneste lejlighed i Nansensgadekvarteret med grøn udsigt og med søerne som nabo kan blive jeres, hvis I har det rigtige bytte. Lejligheden har 3 værelser; to værelser og stue, hvoraf det ene værelse er opdelt i to mindre identiske børneværelser. Derudover har lejligheden et rummeligt spisekøkken ud til en solrig altan og et fint badeværelse med brus. Lejligheden ligger på 1. sal. Foreningen har et stort grønt gårdmiljø med bænke, frugttræer og trampolin. Derudover har vi fælles vaskeri, et godt socialt fællesskab og en meget veldrevet forening. SØGER:
Vi søger en større bolig, andel eller leje, med min. 4 værelser i samme prisleje som nu.


Denne andelsbolig ligger i København K. København K har postnummeret 1367, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 75 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 28.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 5.459 kr. per måned.

Lignende boliger