Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

92 m2 andelsbolig til salg på 2200 København N

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Nørrebro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København , Andelslejlighed byttes, 2200, 4 vær., 92 kvm., boligydelse kr. 3600, andelsvurdering kr. [xxxxx]ST

KUN BYTTE ( henvendelser om salg besvares ikke)Haves: stor, flot og unik andel med nylagt sildebensparket i egetræ, 3.5 m til loftet (stue lejlighed), stuk og roset. 1 plan : fordelingsgang, køkken (2015), toilet/bad (2018), og et fint soveværelse. Fra gangen er der nedgang til stuerne via en lille trappe. Stueplan: spisestue ( som kan laves til soveværelse), en stor stue, og et soveværelse med franske døre. Der er derudover gjort klar til brændeovn i stuen. I alt 4 rum. Lejligheden rummer mange muligheder som fx, køkken-alrum, hems, større badeværelse osv. Andelen er vurderet til 2.162.000 uden forbedringer (379.000), med en billig boligydelse da andelsforenings økonomi er god. Vi søger en lejlighed på min. 65 m2.. billeder sendes ved henvendelser, som vi ser potentiale i. Vi venter gerne på den helt rigtige lejlighed, med samme herlighedsværdi som vores :-)


Denne andelsbolig ligger i Nørrebro. Nørrebro har postnummeret 2200, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 92 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 28.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.600 kr. per måned.

Lignende boliger