Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

91 m2 andelsbolig til salg på 2200 København N

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Nørrebro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København, Andelslejlighed byttes, 2200, 3 vær., 91 kvm., boligydelse kr. 5411, andelsvurdering kr. [xxxxx]. Sal

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Obs: Kun bytte
HAVES: Lys andelslejlighed (91 m2, 3 v) på Indre Nørrebro, en spytklat fra Empire og Skt. Hans Torv.
Foreningen er lille og sund med god økonomi. Lejligheden har en mellemstor, sydvendt altan ud mod gården, og mod gaden er frit udsyn til De Gamles By.
Stort spisekøkken, soveværelse mod gården og kontor/børneværelse samt stue mod gaden. Egner sig til et par med eller uden børn. 

ØNSKES:
Andelslejlighed med min. 4 værelser (helst over 110 m2), med mere plads eller større mulighed for opdeling af rum. Kbh N, V, K eller Ø.
NB. Alle andelshavere afdrager pt. 2.565 kr. på et byfornyelseslån, der udløber i 2024, hvorefter den rene boligafgift vil være på 2.845 kr.
Foreningen har en sund økonomi, en friværdi på 89% og bruger den offentlige vurdering.Denne andelsbolig ligger i Nørrebro. Nørrebro har postnummeret 2200, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 91 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 28.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 5.411 kr. per måned.

Lignende boliger