Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

88 m2 andelsbolig til salg på 1720 København V

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Vesterbro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København, Andelslejlighed byttes, 1720, 4 vær., 88 kvm., boligydelse kr. 4924, andelsvurdering kr. [xxxxx]Vi har en dejlig lys andelslejlighed på fjerde sal (øverst) bestående af 3 værelser, stort køkken/alrum, stue, bad/toilet og en stor solrig altan.Andelsforeningen er en lille hyggelig forening med en sund økonomi bestående af de ti lejligheder, der er i opgangen. Det er tilladt at have hund/kat.
Det er muligt at sætte vaskemaskine op ellers er der gratis vaskeri i kælderen.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Vi ønsker en større andelslejlighed med tre værelser eller mulighed for at lave det. Helst i samme område.Denne andelsbolig ligger i Vesterbro. Vesterbro har postnummeret 1720, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 88 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 8.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 4.924 kr. per måned.

Lignende boliger