Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

127 m2 andelsbolig til salg i 2100 København Ø

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Østerbro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Østerbro, Andelslejlighed byttes, 2100, 4 vær., 127 kvm., boligydelse kr. 6186, andelsvurdering kr. [xxxxx]Andelsbolig på Østerbro – KUN BYTTE - IKKE SALG – KUN ØSTERBRO.Andel på 127 m2, med stor herlighedsværdi, beliggende på 2. sal.
Stort køkkenalrum med alkove og brændeovn, altan, badeværelse samt gæstetoilet, stue med brændeovn samt 2 store værelser. Køkken-alrum er renoveret i foråret 2021.
Et af værelserne har tidligere været delt op til 2 børneværelser.
Det er tilladt at have dyr, både hund og kat.
Stor kælder med vaskemaskiner, tørresnore, hobbyværksted, cykelkælder, mulighed for opbevaring af sommer/vinterdæk m.m.
Andelsforeningen er en opgang med ialt 10 lejligheder, mange har boet her i mange år og der hersker en omsorgsfuld ånd i huset.
Andel ca. 2,7 + forbedringer (ca. 200.000)
Månedligt bidrag - Ialt 6186, fordelt således: Boligafgift: 4639 kr. Altan 750 kr. Varme: 797 kr. (jeg får altid penge tilbage i varme).

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Jeg ønsker at bytte til en billigere andel, maks. 2,2 – månedlig leje maks. 5000,- inkl. varme, minimum 90 m2, gerne 4 værelser, gerne elevator, hvis højere end 2. sal - KUN ØSTERBRO.
Jeg svarer ikke på henvendelser der ikke matcher ovenstående.Denne andelsbolig ligger i Østerbro. Østerbro har postnummeret 2100, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 127 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 6.186 kr. per måned.

Lignende boliger