Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

62 m2 andelsbolig til salg på 1673 København V

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 750030
  • 62 m2
  • 2
  • Ikke angivet
  • 1.225 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Andelsbolig til salg, Vesterbro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København, Andelslejlighed byttes, 1673, 2 vær., 62 kvm., boligydelse kr. 1225, andelsvurdering kr. [xxxxx]Chamerende Andelsbolig v/Enghave Plads.Bytte bolig - Bemærk kun bytte...Andelsboligen ligger i hjertet af Vesterbro i en stille og rolig sidegade.
Metroen er lige om hjørnet og byder på cafeliv, små butikker, grønne områder og tæt på Carlsberg byen, Søndermarken og Frederiksberg haveAndelen er 62 m2, høj til loft, masser af sollys og super godt udnyttet. Lejligheden ligger i stuen og har et stort soveværelse, stor stue, køkken, gang og toilet m/ brus.
I stue og gang er der lagt nye trægulve og i gangen er der ogå lavet høje paneler i 2022..Køkkenet er total renoveret i 2022 med nye hårde hvidevare som, induktion, ovn, køleskab og opvaskemaskine.Køkkenet ligger ud til en stor charmerende lukket gårdhave med træer, bede, overdækket terraser, grill, borde /bænke miljøer og legeplads til de små.Det er en megt sund andelsforening med et stort overskud.
Andelspris. ca. 1.295000,00 kr. (inkl. forbedringer)
Boligafgift: 1225 kr.
a conto varme, vand og net. 830 kr.Jeg flytter da jeg gerne vil bo omkring Frederiksberg området tæt på min datter/svigersøn og mit barnebarn.
Mit ønske er at få en lejlighed i stuen, gerne med have, eller udgang til have, men er åben for muligheder.


Denne andelsbolig ligger i Vesterbro. Vesterbro har postnummeret 1673, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 62 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 4.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 1.225 kr. per måned.

Lignende boliger