Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

113 m2 andelsbolig til salg på 1864 Frederiksberg C

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg C (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg, Andelslejlighed byttes, 1864, 4 vær., 113 kvm., boligydelse kr. 4600, andelsvurdering kr. [xxxxx]Lækker 4. Værelses på indre Frederiksberg på 113m2. 1. Sal. Lyse stuer, som vender syd/sydvest. Solrig altan. Elevator i opgangen. Nyere køkken og bad (2014/15). Sildeparket gulv i stuerne. Lækker gårdhave og god stor og sund forening.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønskes: minimum 150m2. Minimum 3 reelle værelser ud over køkkenalrum og stue.Ingen salg kun bytte. Henvendelser som ikke passer på ønsker besvares ikke.Denne andelsbolig ligger i Frederiksberg C. Frederiksberg C har postnummeret 1864, og ligger i kommunen Frederiksberg,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 113 m2 fordelt på 4 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 28.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 4.600 kr. per måned.

Lignende boliger