Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

55 m2 andelsbolig til salg på 1962 Frederiksberg C

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg C (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg C, Andelslejlighed byttes, 1962, 2 vær., 55 kvm., boligydelse kr. 3950

Da vi snart bliver 3, søger vi at bytte vores super lækker central andelslejlighed på Frederiksberg C. Den er en 2-værelse 55kvm lejlighed der ligger på 2. sal. Adressen er Fuglevangsvej, en lille gade kun få minutter fra Forum metro st, CBS, Frederiksberg Centret, Nørrebro og mange indkøbsmuligheder.Lejligheden er meget solrig med en sydvendt altan og har en rigtigt god pladsdeling. Den er i perfekt stand da køkkenet er lige totalt renoveret med møbler fra HTH og moderne hvidevarer og plankegulvet var slebet og lakeret i 2021 og væggene blev malede. Der er en separat bad i badeværelset og ventilation samt vinduer både i badeværelset og køkken.Lejligheden kommer med brugsret til en hyggelig fælles have med bbq udstyr, fælles køkken og vaskerum. Der er også en privat kælderrum til opbevaring. Andelsvurdering er 1.5 m kr + forbedringer (omkring 120k ). Månedlige udgifter er 3950kr + aconto 350. Foreningen er velfungerende og har god styr på økonomien. Bygningen har energimærke C - fjernvarme.Vi søger en større lejlighed med mindst 3 værelser i Frederiksberg/København kommune. Hvis du har interesse så bare skrive mig. :) OBS: vi kan kun bytte, ikke sælge pga ventelisten


Denne andelsbolig ligger i Frederiksberg C. Frederiksberg C har postnummeret 1962, og ligger i kommunen Frederiksberg,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 55 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 16.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 3.950 kr. per måned.

Lignende boliger