Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

68 m2 andelsbolig til salg i 2100 København Ø

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Østerbro, Venøgade (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

KBHØ, Andelslejlighed byttes, 2100, 2 vær., 68 kvm., boligydelse kr. 2291, [xxxxx] 3 1

BYTTE!

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKER:
Mindst en 2-værelses lejlighed med god plads i bad og køkken. Tilladt med husdyr (1 sød labrador hver anden uge). Beliggende i Vesterbro tæt på Hovedbanegården eller Amager tæt på M2 linjen.
Pris: 3 milioner og 5.000 kr i boligydelse.HAR:
Venøgade 3, 1.tv. 2100 København Ø 2 Værelses lejlighed 68kvm med 2 badeværelser og billig boligafgift!
OMRÅDET: Bo tæt på fælledparken og Svanemøllestranden som er en 4.000 kvm. sandstrand med en 130 meter lang mole ud i vandet. Du er endvidere i gå- og cykelafstand til Østerbrogades herlige butiks- og restaurationsliv. Tæt på busser, tog og metro. Lige udenfor døren mødes du af at godt udvalg af supermarkæder.
LEJLIGHEDEN: Stor 2-værelses lejlighed på 68kvm i flot stand. Nyrenoveret køkken og badeværelse med separat toilet. Stort soveværelse ud mod gården, her er der også adgang til lejlighedens nyrenoverede badeværelse hvor der er mulighed til vaskemaskine hvis man ønsker dette. Fra entréen er der adgang til toilettet som også kan bruges til ekstra bad. To badeværelser i en lejlighed er meget sjældent i København. Stuen er dejlig stor med plads til det hele og med masser af lys. I alle beboelsesrum er der pæne plankegulve. Du kan flytte direkte ind i denne lejlighed. Lejligheden her er oplagt til delelejlighed. BILLIG BOLIGAFGIFT OG LÆKKERT GÅRDMILJØ!!!
FORENINGEN: Ejendommen er opført i 1927 og er en meget veldrevet andelsforening med særdeles god økonomi. Der er fjernvarme, dørtelefon med kamera, termoruder, dejligt stort og indbydende gårdmiljø som bare skal opleves med borde, bænke, gasgrill, ny legeplads, samt flot fællesvaskeri, der forefindes gode parkeringsmuligheder, samt brugsret til kældere. Boligforeningen Glænøgaard er en forening bestående af 189 lejligheder samt fælles festlokale. Andelskronen er beregnet ud fra valuar. Ny vurdering vil gøres i december/januar men pris omtrent 1.200.000Denne andelsbolig ligger på Venøgade i Østerbro. Østerbro har postnummeret 2100, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 68 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 25.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 2.291 kr. per måned.

Lignende boliger