Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

129 m2 andelsbolig til salg på 2200 København N

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Nørrebro (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København , Andelslejlighed byttes, 2200, 5 vær., 129 kvm., boligydelse kr. 8600, andelsvurdering kr. [xxxxx]

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Haves: Dejlig lys 129 m2 lejlighed på Nørrebro ved Guldbergsgade. Køkkenalrum, to små toiletter (det ene kan evt udvides til stort badeværelse). To store altaner ud mod gården, der er meget børneegnet og med mange kroge og beplantning, Vi er meget glade for vores lejlighed og kvarteret , men ønsker at rykke tættere på vores børns skole.
Husleje ink aconto vand og varme plus de to altaner.Ønskes: Lejlighed eller andelsrækkehus på Østerbro (eller i nærheden af Ydre Østerbro). Vi ønsker en bolig, der passer til fire og hvor der er tilladelse til hund. Ønsker altan eller have. Minimum 100 m2.Denne andelsbolig ligger i Nørrebro. Nørrebro har postnummeret 2200, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 129 m2 fordelt på 5 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 26.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 8.600 kr. per måned.

Lignende boliger