Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

56 m2 andelsbolig til salg på 2200 København N

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Nørrebro, Nærumgade (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København N, Andelslejlighed byttes, 2200, 2 vær., 56 kvm., boligydelse kr. 2649, andelsvurdering kr. 980000, [xxxxx] 16 4. tv..

Vidunderlig perle med herlighedsværdi på øverste etage og sydvestvendte rum med udsigt til den lille Park Rungsted Plads BYTTES TIL NOGET LIDT STØRRE (65-85 M2) eller NOGET BILLIGERE med tilsvarende herlighedsværdi.Læs venligst med, jeg besvarer ikke henvendelser der ikke passer det jeg søger!Nyt badeværelse, nyt køkken, ny bæredygtig skillevæg isoleret med træfiber og beklædt i birkefiner med integreret opbevaring og akustikpaneler i egefiner på vægge. Forbedringer for i omegnen af 230.000. Nye vinduer og altan kommer op til maj 2023 - kontrakt er underskrevet. Huslejen stiger med 500/md.Vi er en af de få foreninger i hele landet som har en friværdi på 90% - det er meget sjældent og taler for sig selv! Bygningen er sund og godt vedligeholdt!Jeg tager kun lejlighed i bytte der har herlighedsværdi (lys, stemning, placering, udsigt) og i en forening med god økonomi.Det er underordnet om det er en andelslejlighed eller lejelejlighed med ubegrænset leje, men med max boligudgift på 5500/md og max pris på 1.5 inklusiv forbedringer. Helst på Ø, FRB, NV eller N.


Denne andelsbolig ligger på Nærumgade i Nørrebro. Nørrebro har postnummeret 2200, og ligger i kommunen København,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 56 m2 fordelt på 2 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 31.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 2.649 kr. per måned.

Lignende boliger